När yrket kommer i vägen för hobbyn

post-img

Då jag fått ett jobb som kommer att ta mer tid än mina tidigare uppdrag tillåtit så kommer Armourtech att stanna i utvecklingen. Något vi i princip redan gjort…

Hädanefter kommer jag att sikta på att upprätthålla försäljningen av prylar till BMW och fokus ligger på lockskydden. Försäljningen har gått riktigt bra men tillströmmningen av nya modeller och produkter har varit extremliten. Jag har valt mellan att lägga ner helt och att fortsätta med det inslagna spåret och valde det senare.

Inget beslut är större än att det kan rivas upp i framtiden. Till dess! Ha det gott och beställ försiktigt! 😉

/Henning

Leave a reply

Message

Name

Website

Nej, det finns verkligen inte allt till alla motorcyklar. Att låna in och mäta upp var inte så enkelt. Saknar du något så maila och gör en förfrågan så prioriterar jag efterfrågade mc. /Henning Avvisa